top of page
Flemish Pavilion Investments

Flemish Pavilion Investments

Expo Dubai 2020 is de ideale gelegenheid voor u en uw bedrijf om in Vlaanderen te investeren. Financier de ontwikkeling van het Vlaams paviljoen en geniet van een lage rentevoet, een sterke en wereldwijde profilering van uw bedrijf en een betrouwbare investering in de gouden Vlaamse velden.

 

Dubai is de snelst groeiende economie ter wereld. U krijgt de kans om uw bedrijf  in het belangrijkste Emiraat in de UAE via een investering in ons Vlaams Paviljoen, verzorgd door Dr. Chokri Ben Chikha (Doctor aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten / Universiteit Gent, 2013). Deze theatermaker heeft in de Vlaamse kunstwereld een enorme ervaring opgebouwd, was kandidaat Minister van Cultuur in 2014 en wil samen met u de rijke Vlaamse cultuur representeren op de Expo 2020.

 

De rijke Vlaamse cultuur gaat nu op zoek naar de juiste investeringen om onze rijke traditie verder te zetten. Dankzij uw investering zullen wij faam maken in Dubai en zullen we onze kunstensector van de nodige ademruimte kunnen voorzien. In Dubai heeft men de moed en de vrijheid om de cultuursector te verenigen met economisch rendement en branding. Daardoor kan uw investering een stap vooruit betekenen voor de culturele sector, kan u uw invloed in de Vlaamse kunstwereld vrijwaren en kan u uw bedrijf op de kaart zetten in een regio met een gedroomd investeringsklimaat.

 

Contacteer ons zo snel mogelijk in verband met uw investering!

Contacteer ons


Uw logo op het Vlaams Paviljoen? 
 

Uw reactie werd goed ontvangen!

Investeer in het Vlaams Paviljoen

bottom of page